ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЖитомирське ЖКГ підтримали державними коштами

Житомирське ЖКГ підтримали державними коштами

До Житомирської області надійшли субвенції з державного бюджету на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг. Окрім того, регіон отримав кошти для надання пільг і житлових субсидій населенню на оплату ЖКП.

Житомирщина отримала кошти на вирішення житлово-комунальних питань. Про це повідомляє прес-служба Житомирської ОДА.

Зокрема, зазначається, що кількома днями раніше до місцевих бюджетів Житомирської області надійшли субвенції з державного бюджету на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах у сумі 6,6 млн грн, у тому числі обласний бюджет – 1,5 млн грн.
 
«Окрім цього, 11 грудня в область було спрямовано 7,3 млн грн для надання пільг і житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати, вивезення побутового сміття та рідких нечистот» - додається у повідомленні.
 
Також зауважується, 1,9 млн грн надійшло на надання пільг з послуг зв'язку, інших передбачених законодавством пільг, на компенсацію втрати частини доходів у зв'язку з відміною податку з власників транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів та відповідним збільшенням ставок акцизного податку з пального і на компенсацію за пільговий проїзд окремих категорій громадян.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, останнє засідання Кабміну потрясло Київ. Замість вирішення фінансових проблем міста, урядовці прийняли за основу норму про збільшення вилучень ПДФО з міськбюджету до 75%. Це фактично унеможливить виконання столицею своїх функцій.
 
Коментарі (0)