ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГ«Житомирводоканал» б'є по державній кишені

«Житомирводоканал» б'є по державній кишені

Житомир додатково отримав близько 25 млн грн державної субвенції, з них 8,5 млн - для водоканалу на проведення розрахунків за різницю в тарифах.

Про це повідомив вчора під час позачергового засідання виконавчого комітету Житомирський міський голова Володимир Дебой, - інформує «У.К.» прес-служба установи.

«Ми провели позачергове засідання виконавчого комітету у зв’язку з надходженням із держави додаткових коштів на соціальний захист, різницю в тарифах по водоканалу, пільгове перевезення громадян для ТТУ. Загальна сума склала близько 25 млн грн», – зазначив керівник міста.

Для водоканалу на проведення розрахунків за різницю в тарифах передбачено майже 8,5 млн грн. На допомогу сім’ям із дітьми, малозабезпеченим сім’ям, дітям-інвалідам – 14,8 млн грн.

Ще 1,8 млн грн спрямовано на пільгове перевезення окремих категорій громадян для ТТУ, – наголосив директор департаменту бюджету та фінансів міської ради Сергій Гаращук.

Нагадаємо, КП «Житомирводоканал» вже отримав 32 млн грн по заборгованості за спожиту електроенергію. 8,5 млн грн державної субвенції на водоканал буде розподілено на погашення податкового боргу та боргу по електроенергії. «Ми працюємо над тим, аби податковий тягар та заборгованість по електроенергії до кінця року зняти», – мовив Сергій Гаращук.

 
Коментарі (0)