ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗимових залізничних маршрутів побільшало

Зимових залізничних маршрутів побільшало

«Укрзалізниця» призначила додаткові поїзди та збільшила кількість рейсів поїздів на новорічні свята. Наразі відкрито продаж уже на 10 додаткових маршрутів.

«Укрзалізниця» на період новорічних та різдвяних свят відкрила продаж квитків на додатковий поїзд Львів – Донецьк. Також збільшено кількість рейсів поїзда № 210/209 Миколаїв – Київ. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі відомства.
 
Додатковий поїзд  № 570/569 Львів – Донецьк відправлятиметься у рейс зі Львова 26, 29 грудня та 1, 4, 8, 11 січня, із Донецька 27, 30 грудня та 2, 5, 9, 12 січня.

Окрім мешканців Львова та Донецька зазначеним поїздом зможуть скористатися мешканці Тернополя, Хмельницького, Жмеринки, Козятину, Миронівки, Сміли, Знам’янки, Дніпропетровська, Межової, Красноармійського – саме ці населенні пункти він проїжджатиме.

Також збільшено кількість рейсів додаткового поїзда № 210/209 Миколаїв – Київ. Із Миколаєва крім раніше призначених дат поїзд відправлятиметься у рейс 29 грудня, із Києва 30 грудня.

Таким чином, на період новорічних та різдвяних свят відкрито продаж квитків уже на 10 додаткових поїздів.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, «Укрзалізниця» на період новорічних та різдвяних свят збільшила пропозицію місць у найпопулярніших напрямках. Графікові та додаткові поїзди у цей період курсуватимуть частіше.

 
Коментарі (0)