ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГЗменшення тарифів для населення на електроенергію та газ можливі - Міненерго

Зменшення тарифів для населення на електроенергію та газ можливі - Міненерго

Зменшення тарифів для населення на електроенергію та газ можливі ринковими методами. Про це заявив новопризначений міністр енергетики Герман Галущенко
Зменшення тарифів для населення на електроенергію та газ можливі ринковими методами. Про це заявив новопризначений міністр енергетики Герман Галущенко, повідомила пресслужба міністерства.
 
"Тарифи на електроенергію та газ потрібно не збільшувати, а шукати шляхи, як їх зменшити для вразливих верств населення. І насправді для цього є можливості та ресурси, причому робити це можливо ринковими методами, не адміністративними. Саме такі можливості є всередині ринків", – сказав він.
 
За словами Міністра, ринок енергетичних послуг не має бути грою з нульовою сумою, коли один учасник енергогенерації виживає за рахунок знищення іншого, а також коли спекуляції з цінами виймають останні гроші з кишень пересічних громадян.
 
Нагадаємо, раніше новопризначений міністр енергетики Герман Галущенко заявив, що уряд працює над питанням спецціни на електроенергію.
 

"Ми працюємо в рамках нового ПСО. Зараз питання навіть не в тому, повертаємо ми ці 100 кВт/год, питання в тому, що ми знайдемо механізм, як зменшити плату для певних верств населення. Це може бути навіть не 100 кВт/год", - повідомив Галущенко. 

 
Коментарі (0)