ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаЗміївській ТЕС «підкинули» палива

Зміївській ТЕС «підкинули» палива

Зміївська ТЕС, що у Харківській області нарешті отримала вугілля та запустила в роботу другий енергоблок. Якщо поставки палива будуть стабільними, то віялові відключення в регіоні будуть припинені

У Харківській області Зміївська ТЕС отримала вугілля. Завдяки цьому, на електростанції запустили ще один енергоблок. Цих запасів палива вистачить ще на тиждень. Про це повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута, передає прес-служба відомства.

За словами чиновника, запасів вугілля, які сформовані сьогодні, вистачить на 7 днів повноцінної роботи Зміївської теплоелектростанції з двома енергоблоками.

У Харківській ОДА також висловили сподівання на стабільні поставки «чорного» золота на ТЕС. Адже тільки в цьому разі, практика проведення віялових відключень у регіоні буде припинена.

Нагадаємо, що в 29 грудня Зміїївська ТЕС припинила генерування енергії. Так як на теплоелектростанції зупинився єдиний працюючий енергоблок.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, українській владі за перші дні 2015 року вдалося вивезти кілька тисяч тонн вугілля з шахт Донбасу, які знаходяться на тимчасово підконтрольних бойовикам територіях.

 
Коментарі (0)