ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаЗнеструмленій території Луганщини повертають світло

Знеструмленій території Луганщини повертають світло

У Луганській області пошкоджена ТЕС поновила роботу. Наразі населеним пунктам регіону поетапно повертають електроенергію.

Теплоелектростанція у Щасті, що постраждала від обстрілу бойовиками, поновила роботу. Про це повідомляє голова Луганської ОДА Геннадій Москаль на своєму офіційному сайті.

«Теплоелектростанція в Щасті відновила попередні потужності виробництва електроенергії, замість пошкодженого запущено в роботу інший енергоблок. Зараз іде поетапна подача струму в населені пункти. Протягом години контрольована Україною Луганщина буде зі світлом», - запевнив пан Москаль.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», станом на 14:00 п’ятниці через зупинку енергоблоку на ТЕС внаслідок артилерійського обстрілу було зупинено один з двох працюючих енергоблоків. Вся територія Луганської області, що контролюється Україною, була знеструмлена.
 
«Зупинена робота водоканалів та котелень, не їздять тролейбуси. Нагадаємо, що сьогодні в обід бойовики з Веселої Гори обстріляли ТЕС у Щасті й влучили в трансформатор», – повідомляв пан Москаль.
 
Коментарі (0)