ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїЗруйнована набережна Алушти тепер потерпає від вандалів

Зруйнована набережна Алушти тепер потерпає від вандалів

Нарядом алуштинської Державтоінспекції був отриманий сигнал про те, що на зруйнованій набережній розкрадається металева огорожа

Розбита після шторму набережна Алушти останнім часом стала ласим шматком для вандалів.

Про це «У.К.» повідомили в УДАІ АР Крим.

Як наголошується в повідомленні, у ніч на 23 лютого нарядом алуштинської Державтоінспекції був отриманий сигнал про те, що на зруйнованій набережній розкрадається металева огорожа. При відпрацюванні цієї інформації був зупинений вантажний мікроавтобус «Форд Транзит». Інспектори не помилилися: у форді дійсно перевозилися саме огорожа та пляжні металеві конструкції з міської набережної. А перевозили її, як пізніше було встановлено, вже власники металоприймального пункту. Співробітники ДАІ прийняли рішення про доставку підозрюваних в міський відділ міліції. Однак на півдорозі автобус зупинився, і до брухтовиків під'їхали знайомі, які повели себе грубо й агресивно по відношенню до співробітників ДАІ, неадекватна поведінка супроводжувалося погрозами.

На місце була викликана опергрупа, яка і допомогла доправити брухтовиків разом з краденим до міліції. В даний час по цій події ведуться додаткові перевірки.

Нагадаємо, 7-8 лютого від небувалого шторму дуже сильно постраждали набережні декількох приморських міст Криму. Зокрема, в Алушті було зруйновано дорожнє покриття, розмито і винесено в море тонни ґрунту, були вирвані металеві огорожі, сильно постраждали пішохідні огорожі на набережній.

На відновлення зруйнованих ділянок передбачається виділити значні кошти з держбюджету.


Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)