ГоловнаНовини ЖКГБудівництво Андріївський узвіз «руйнують» відповідно до законодавства

Андріївський узвіз «руйнують» відповідно до законодавства

Розглянувши усі зібрані документи та результати безпосереднього огляду, комісія дійшла висновку, що у діях забудовника відсутні порушення законодавства.

У Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України відбулося чергове засідання урядової комісії з питань законності знесення будинків та проведення будівельних робіт на Андріївському узвозі у Києві. 

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Мінрегіону.
 
Передував засіданню комісії виїзд на місце з безпосереднім ознайомленням зі станом справ на об'єктах. Розглянувши усі зібрані документи та результати безпосереднього огляду, комісія дійшла висновку, що у діях забудовника відсутні порушення законодавства. 
 
Зокрема, дотримано норм законодавства у сфері охорони культурної спадщини, містобудування, будівельних норм і правил з питань виконання підготовчих робіт по вулицях Фролівській, 9 - 11 та Андріївському узвозі, 10-б у Подільському районі столиці. Разом із тим, за результатами роботи комісії, замовник погодився із пропозицією переглянути архітектурні рішення проекту, а також за результатами доопрацювання та з урахуванням пропозицій громадськості Києва змінити цільове призначення майбутнього об'єкту.
 
Анна Недогибченко
 
Коментарі (0)