ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрій Барикади «розмножуються» містами України

Барикади «розмножуються» містами України

Барикади продовжують з’являтися в містах України. Одеські сепаратисти привезли пісок та інші матеріали, аби облаштувати конструкції. Кажуть – таким чином захищаються від «майданутих».

У центрі Одеси прихильники федералізації зводять барикади. На Куликове поле, де розташовані намети антимайдана, завезли пісок, який укладають в будівельні поліетиленові мішки і складають з них барикади, повідомляє УНІАН.

Окрім того сепаратисти привезли на Куликове поле старі дошки, різну металеву арматуру. «На питання журналістів люди, навыщо вони викладаюють всі ці пристосування, воліють не відповідати або говорять, що «для захисту від нападу майданутих», – йдеться в повідомленні.
 
Нагадаємо, 7 квітня барикади з’явилися в Луганську. Тоді вулицю Радянську від перехрестя до перехрестя загородили металевими листами, дошками і технічним транспортом.
 
До речі, в столиці барикади продовжують «жити». Попри заклики організаторів суботника на Майдані, які наголошували на знесенні конструкцій, активісти вирішили залишити їх.
 
Коментарі (2)
gena-3
09 Квітня 2014 p. 22:30
зато у них есть Русский Дух
Владимир3
09 Квітня 2014 p. 22:36
Скорее душок .