ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГ Чернівецька влада взялася за розподіл субвенцій

Чернівецька влада взялася за розподіл субвенцій

У бюджет міста надійшов перший транш субвенції з державного бюджету.

Виконавчий комітет Чернівецької міської ради зібрався на позачергове засідання, оскільки з державного бюджету надійшов перший транш цьогорічної субвенції. Тому на порядку денному стояло єдине питання – про затвердження переліку об’єктів, що мають фінансуватись в цьому році з держбюджету.

Як повідомили у секторі інформації та зв’язків з громадськістю Ратуші, всього на соціально-економічний розвиток нашому місту у 2012 році буде виділено 33 млн грн. З цих коштів рішенням виконкому було вирішено спрямувати на закупівлю насосної станції та будівництво колектора для каналізації мікрорайону Рогізна понад 2 млн грн. На реконструкцію мереж водопостачання в Садгірському районі майже 4 млн грн та на вул. Богдана Хмельницького понад 3, 2 млн грн. На світло-сигнальне обладнання для Чернівецького аеропорту піде понад 5,6 млн грн. 

На будівництво дороги по вул. Воробкевича більше 4,5 млн грн і на ремонт дороги на пров. Ентузіастів майже 3 млн грн. І понад 10,8 млн грн виділено на завершення робіт зі зведення лікувального корпусу дитячої лікарні по вул. Буковинській. З них на реставрацію та добудову – біля 3 млн грн та на закупівлю медичного обладнання – понад 7,9 млн грн. 

Джерело - БукІнфо

 
Коментарі (0)