ГоловнаНовини ЖКГТранспорт ДАІ допомагатиме Київводоканалу вірішувати аварійні проблеми

ДАІ допомагатиме Київводоканалу вірішувати аварійні проблеми

20% водопровідних мереж столиці перебувають в аварійному стані.
20% водопровідних мереж столиці перебувають в аварійному стані. Навесні, коли йдуть весняні зрушення ґрунтів, виникає особливо багато аварій на цих мережах.  Про це під час прес-конференції сказав голова правління ПАТ «АК «Київводоканал» Валерій Ченчевий.
 
«Особливо аварійний час – це осінь, коли йде замерзання ґрунтів, і весна, коли йде танення ґрунтів. Нині саме такий період, коли ґрунти відтаюють, рухаються. І багато наших водопроводів починають тріщати, і відбуваються аварії. Як правило, водоводи йдуть уздовж вулиці, і переважно аварії відбуваються на проїжджій частині. І хотіли б ми чи ні, нам треба усувати аварії… Треба на проїжджій частині робити розкопки, і це приносить нашим автомобілістам незручності», – сказав В.Ченчевий.
 
Він зазначив, що представники двох структур – ДАЇ та «Київводоканалу» – домовилися про тіснішу співпрацю та звернулися до мешканців Києва із проханням не залишатися осторонь проблем міста: відповідальніше ставитися до тимчасових аварійних обмежень на проїжджій частині та повідомляти про відсутність кришок люків, порушення огороджень аварійних ділянок тощо.
 
Він додав, що водопровідні мережі мають протяжність 4,134 км, а каналізації – 2,6 км.
 
Джерело -  УНН
 
Коментарі (0)