ГоловнаНовини ЖКГБудівництво Дніпродзержинські недобудови підуть з молотка

Дніпродзержинські недобудови підуть з молотка

Повторний аукціон з продажу 16-поверхового житлового будинку та земельної ділянки під ним в Дніпродзержинську початковою вартістю 2 580 млн грн призначений на 21 травня.
Повторний аукціон з продажу 16-поверхового житлового будинку та земельної ділянки під ним в Дніпродзержинську початковою вартістю 2 580 млн грн призначений на 21 травня. Відповідне оголошення Регіонального відділення Фонду держмайна України по Дніпропетровській області опубліковано у виданні «Відомості приватизації».
 
Будівництво об'єкта незавершеного будівництва, що почалося в 1989 році, зупинено в 1994 році на рівні зведення цокольного і 15-ти типових поверхів, проте консервування об'єкта, згідно з повідомленням, не проводилося.
 
Покупець, відповідно до умов продажу, зокрема, зобов'язаний завершити зведення житлового будинку в протягом п'яти років. Подальше відчуження можливе лише за умови виконання новим власником умов договору купівлі-продажу і виключно за згодою держоргану приватизації.
 
Заяви від потенційних покупців приймаються РВ ФДМУ по Дніпропетровській області до 17 травня. Раніше повідомлялося, що у забудовників будуть забирати довгобуди.
 
 
Коментарі (0)