ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетика Дніпропетровщина «розродилася» котельнями

Дніпропетровщина «розродилася» котельнями

Створення за 2011-2012 роки п’яти нових модульних котелень у Вільногірську дозволить удвічі зменшити споживання газу та у 3,5 рази скоротити шкідливі викиди в атмосферу підприємствами теплоенергетики міста.

Створення за 2011-2012 роки п’яти нових модульних котелень у Вільногірську дозволить удвічі зменшити споживання газу та у 3,5 рази скоротити шкідливі викиди в атмосферу підприємствами теплоенергетики міста

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Дніпропетровської ОДА.
 
У 2012 році у Вільногірську здійснюється будівництво трьох модульних котелень (№№ 4,6,8), загальна вартість яких складає 13,5 млн грн, з яких 9,5 млн  – кошти Вільногірського гірничо-металургійного комбінату, які  залучені на умовах угоди про соціальне партнерство між владою і підприємством.
 
«Пуск в експлуатацію у 2012 році трьох модульних котелень у Вільногірську дозволить забезпечити стабільним і якісним опаленням 80% освітніх, та 100% медичних закладів міста, в якому проживає понад 24 тисячі жителів нашого регіону», - сказав голова ОДА Олександр Вілкул.
 
У 2011 році було збудовано модульну котельню №3 та завершено будівництво модульної котельні №1, які забезпечують тепловою енергією три дитячих садки та дві загальноосвітні школи, що становить 50% від усіх міських освітніх закладів. У результаті  їх експлуатації в минулому опалювальному періоді по місту Вільногірськ досягнуто скорочення питомих норм витрат природногогазу на 20%.
 
Всього у рамках модернізації системи теплопостачання Вільногірська планується збудувати 9 модульних котелень.
 
«Створення сучасної системи теплозабезпечення є одним із ключових завдань щодо підвищення ефективності роботи ЖКГ, яке поставив наш Президент Віктор Федорович Янукович. На Дніпропетровщині це завдання реалізується  в рамках Комплексної стратегії розвитку регіону. Зокрема, створення за 2011-2012 роки п’яти нових модульних котелень у Вільногірську дозволить удвічі зменшити споживання газу та у 3,5 рази скоротити шкідливі викиди в атмосферу підприємствами теплоенергетики міста», - сказав Олександр Вілкул.
 
 
Коментарі (0)