ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні події Донецькі енергетики розгрібають завали

Донецькі енергетики розгрібають завали

Енергетики «ДТЕК Донецькобленерго» оперативно ліквідували наслідки стихії в Святогорську.

Енергетики «ДТЕК Донецькобленерго» оперативно ліквідували наслідки стихії в Святогорську.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Донецької міськради.

У результаті грози, зливи та шквального вітру 13 серпня о 15:00 було знеструмлено місто Святогірськ Слов'янського району Донецької області.

Сильними поривами вітру повалено близько двох тисяч дерев (деякі досягають 1,5 метра в діаметрі), що призвело до обриву проводів, знеструмлення 70 трансформаторних і розподільних підстанцій та порушення електропостачання споживачів.

На відновлювальних роботах з відновлення електропостачання в місті працювали 5 ремонтно-відновлювальних бригад з Слов'янського, Краснолиманського районів електричних мереж (РЕМ), бригада служби високовольтних ліній Краматорського ділянки Центральних ЕС «ДТЕК Донецькобленерго».

Завдяки чіткій системі реагування в екстрених ситуаціях, що діє в «ДТЕК Донецькобленерго» і злагодженої, професійної роботи персоналу, ситуація була стабілізована в найкоротші терміни. У першу чергу, зусилля були кинуті на відновлення живлення об'єктів, що забезпечують життєдіяльність міста. Через 2:00 енергопостачання було відновлено в піонерських таборах і Святогірській Лаврі. О 20.30 був підключений торговий центр, супермаркет, готелі. А о 23:00 електропостачання Святогорська було повністю відновлено.

«Незважаючи на складні погодні умови та значні масштаби наслідків стихії, ми постаралися забезпечити стабільне енергопостачання наших споживачів, висока якість обслуговування яких є пріоритетом в роботі енергопостачальних підприємств ДТЕК», - прокоментував заступник технічного директора ПАТ «ДТЕК Донецькобленерго» Олександр Кожухар.

 
Коментарі (0)