ГоловнаВибір редакціїБудівництво Доступне житло: нереальна реальність

Доступне житло: нереальна реальність

Державна підтримка, надана для спорудження доступного житла у 2011 році, становила 99 мільйонів гривень. Громадяни інвестували майже 238 млн грн. Тепер потрібно підвищувати темпи будівництва, збільшувати обсяги, для того щоб менше людей десятки років стоя
Загальний обсяг інвестицій, спрямованих для будівництво житла в рамках реалізації державної програми «Доступне житло», перевищує 336 мільйонів гривень. Про це сказав заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства та регіональної політики Ігор Лисов.
«Державна підтримка, надана для спорудження доступного житла у 2011 році, становила 99 мільйонів гривень. Громадяни інвестували майже 238 мільйонів гривень. Тепер потрібно підвищувати темпи будівництва, збільшувати обсяги, для того щоб менше людей десятки років стояли в чергах», – зазначив політик.
 
Президент України Віктор Янукович, виступаючи на розширеному засіданні уряду, доручив Прем’єр-міністру України Миколі Азарову взяти під особистий контроль щорічне зменшення черг на житло.
 
Президент зазначив, що його непокоїть реалізація проекту «Доступне житло».
Читайте також: Інвестиції в старість 
«Тому я просив би, щоб реалізація цього проекту була в контексті реалізації будівництва житла під іпотечне кредитування. Миколо Яновичу (сказав Президент, звертаючись до Прем’єр-міністра – Ред.), просив би Вас взяти під контроль щорічне зменшення черг на житло. Це черги, які є в місцевих органах влади, де люди стоять по 25-30 років. Це сором! Потрібно врахувати це питання, взяти під контроль. І щорічно ми маємо підбивати підсумки, а виконавці повинні звітувати», – наголосив В.Янукович.
 

 

 
Коментарі (0)