ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГ GCPF дав «Укрексімбанку» кредит на підвищення енергоефективності

GCPF дав «Укрексімбанку» кредит на підвищення енергоефективності

Згідно з умовами операції, довгострокові (до 7 років) кошти кредитної лінії буде направлено на фінансування проектів з енергоефективності і відновлюваних джерел енергії українських підприємств, включно з малими і середніми підприємствами (МСП).
16 лютого 2012 року ПАТ «Державний експортно-імпортний банк України» і Глобальний фонд кліматичного партнерства (Global Climate Partnership Fund, GCPF) підписали кредитну угоду на суму 30 млн дол.
 
Про це сказано у повідомленні «Укрексімбанку».
 
Згідно з повідомленням, з початку 2012 року це вже друга транзакція АТ «Укрексімбанк», що реалізовується спільно з міжнародними партнерами для підтримки проектів стійкої енергетики і підприємств малого і середнього бізнесу в Україні.
 
У банку повідомили, що згідно з умовами операції, довгострокові (до 7 років) кошти кредитної лінії буде направлено на фінансування проектів з енергоефективності і відновлюваних джерел енергії українських підприємств, включно з малими і середніми підприємствами (МСП). Для МСП і комунальних підприємств за програмою також фінансуватимуться проекти з термоізоляції будівель, модернізації систем освітлення, вентиляції, теплопостачання тощо.
 
Також наголошується, що разом із проектами для МСП кредитні ресурси за цією програмою надаватимуться великим підприємствам для вдосконалення генерування енергії і модернізації виробництва.
 
Джерело - УНІАН
 
Коментарі (0)