ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрій Янукович переймається чистотою населених пунктів

Янукович переймається чистотою населених пунктів

Віктор Янукович наголошує на важливості впорядкування вулиць населених пунктів.

Президент України Віктор Янукович наголошує на важливості ефективної організації на місцях весняно-польових робіт та наведення порядку на території населених пунктів. На важливість такої роботи Глава держави звернув увагу кандидатів на посади голів районних держадміністрацій під час зустрічі, інформує прес-служба Президента.

«Треба подивитися зараз, що треба зробити на селі, які треба провести роботи. Разом із головами обласних державних адміністрацій по-господарськи підійти і подивитися - що зробити в першу чергу, в другу, третю, в чому допомогти фермерам», - сказав Глава держави.

Говорячи про впорядкування території населених пунктів, Президент зокрема зауважив, що в багатьох регіонах зараз звучать пропозиції провести відповідні роботи за принципом суботників. «Треба, щоб наші вулиці і двори були прибрані… Коли будете їздити по території, ви повинні бачити, де є порядок, а де його нема - кому що треба підказати, кому допомогти, а когось і поганяти. Слідкуйте за цим», - сказав Віктор Янукович, звертаючись до присутніх.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)