ГоловнаНовини ЖКГВодопостачання Енергетики залишили Луганськ без води

Енергетики залишили Луганськ без води

Борг «Луганськводи» перед ТОВ «ЛЕО» на 1 травня 2012 становив 388,3 млн грн.

Сьогодні, 21 травня, в центральній частині Ленінського району Луганська енергетики відключили три підвищувальних насосних станції, залишивши жителів без води. Про це повідомив диспетчер аварійної служби міста. 

При цьому в ТОВ «Луганське енергетичне об'єднання» (ЛЕО) зазначили, що вони ще 16 травня попередили ТОВ «Луганськвода» про припинення з 21 травня електропостачання підвищувальних насосних станцій у разі невиконання умов договору на постачання електричної енергії, а саме, оплати за спожиту електроенергію.

Попередження і повідомлення були розіслані в інстанції, в тому числі губернатору Луганської області Володимиру Пристюку, меру м. Луганська Сергію Кравченку, прокурору Луганську, поклавши всю відповідальність за можливі негативні наслідки, пов'язані з обмеженням постачання електроенергії або повним його припиненням на керівництво підприємства ТОВ «Луганськвода», сказали в енергетичній компанії. У повідомленнях також говорилося, що електропостачання буде відновлено після погашення заборгованості та оплати за повторне підключення протягом 5-ти робочих днів з дня оплати.

«З початку 2012 року водники різко скоротили і так низький рівень розрахунків за поточне споживання. Якщо рік назад вони оплачували хоча б половину, то зараз обмежуються 20-25% від нарахованого», - заявив директор енергозбуту ТОВ «ЛЕО» Микола Лисий. 

За його словами, борг «Луганськводи» перед ТОВ «ЛЕО» на 1 травня 2012 становив 388,3 млн грн. Нарахування за поточне споживання електроенергії в травні на сьогоднішній день - 10 млн грн, оплачено всього 2 тис. грн.

З квітня за борги по всій області вже були відключені деякі допоміжні будівлі і споруди ТОВ «Луганськвода», зазначили в енергокомпанії. 

Джерело – Новини Донбасу

 
Коментарі (0)