ГоловнаВибір редакціїЖитло Харків’яни увійшли в новий рік з «доступним житлом»

Харків’яни увійшли в новий рік з «доступним житлом»

На Харківщині ще понад тридцять родин отримали омріяні квадратні метри завдяки участі у державних житлових програмах. Напередодні 2016 року було введено в експлуатацію 9 житлових будинків, які проходять за відповідними держпрограмами.
На Харківщині напередодні 2016 року було закінчено будівництво 9 житлових будинків, які брали участь у державних житлових программах. Завдяки цьому Новий рік з новосілля починають 34 родини, що придбали в цих будинках квартири, взявши участь у відповідних держпрограмах, - повідомляє прес-служба Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.
 
«Серед цих сімей, зокрема, 13 родин придбали житло, отримавши пільговий молодіжний кредит за рахунок міського бюджету, а 5 родин отримали пільговий молодіжний кредит за рахунок власних коштів Фонду. Ще один пільговий кредит за рахунок міського бюджету було надано родині учасника бойових дій в зоні антитерористичної операції. Крім того, 11 сімей – новоселів придбали квартири, скориставшись міською програмою доступного житла, в рамках якої 30% від нормативної вартості помешкання сплачує бюджет міста. Також, 4 сім’ї стали новоселами, завдяки тому, що свого часу взяли участь у програмі здешевлення вартості іпотечних кредитів», - зазначається у повідомленні.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна», раніше за участі у державних житлових програмах отримали власне житло 89 київських родин.
 
Анастасія Люк
 
Коментарі (0)