ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГ Харківщина отримає мільйони для погашення різниці в тарифах

Харківщина отримає мільйони для погашення різниці в тарифах

На погашення заборгованості з різниці в тарифах на послуги теплопостачання – 212,1 млн грн., водопостачання та водовідведення 313,1 млн грн.

Як повідомив перший заступник голови ХОДА Валентин Дулуб, згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 11.06.2012 №517 для Харківської області на погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з централізованого водопостачання та водовідведення передбачено 525,2 млн грн. 

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Харківської ОДА. 

Зокрема, на погашення заборгованості з різниці в тарифах на послуги теплопостачання – 212,1 млн грн, водопостачання та водовідведення 313,1 млн грн. 

«Обласною комісією з погашення заборгованості підприємств паливно-енергетичного комплексу погоджена різниця в тарифах на послуги тепло,- водопостачання та водовідведення 41-ому підприємству області на загальну суму 1,17 млн грн, в т.ч. на послуги теплопостачання – 748,6 млн грн, водопостачання та водовідведення – 419,4 млн грн», - сказав Валентин Дулуб. 

Також перший заступник голови Харківської ОДА зазначив, що 18 договорів на суму 213,9 млн грн. по 13-ти підприємствах області знаходяться на фінансуванні в Мінфіні. Крім цього, в Мінрегіоні знаходиться 1 зведений реєстр на суму 3,1 млн грн (1 договір по КП «Харківські теплові мережі»). Ще на підписанні в ДП «Енергоринок» знаходиться 1 договір на суму 293,8 млн грн по КП «Харківводоканал».

 
Коментарі (0)