ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКомунальні вандали Євпаторії опинилися під прицілом влади

Комунальні вандали Євпаторії опинилися під прицілом влади

Камера буде встановлена на набережній імені Терешкової, а також на в'їздах в місто. Остаточна дислокація камер визначиться в травні.

В поточному році в Євпаторії в міському бюджеті передбачені кошти в розмірі 174 тис. грн на встановлення відеокамер.

За даними прес-служби виконкому Євпаторійської міськради, кошти підуть на придбання і установку п'яти відеокамер, обладнання зовнішнього спостереження і моніторів для чергової частини міліції. Зараз визначаються найбільш криміногенні місця міста, які будуть охоплені відеоспостереженням.

Камера буде встановлена на набережній імені Терешкової, а також на в'їздах в місто. Остаточна дислокація камер визначиться в травні.

Досвід використання камер відеоспостереження в місті показав, що система дозволяє оперативно реагувати на правопорушення і попереджати їх. Наприклад, раніше щорічний збиток від псування комунального майна в сквері Соколова становив 5-6 тис. грн. Після установки відеокамери на цій території за минулий рік не було розбито жодного ліхтаря і зламано жодної лавки.

Нагадаємо, що в минулому році в Євпаторії в п'яти найбільш криміногенних місцях встановили п'ять камер відеоспостереження.

Джерело – е-Крим

 
Коментарі (0)