ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГ Комунальники одного з районів Вінниччини грітимуть дровами

Комунальники одного з районів Вінниччини грітимуть дровами

Під час проведеної в січні наради було вироблено спільну позицію, згідно якої 52 % потреби в паливі для підприємств комунального господарства та бюджетної сфери буде забезпечено за рахунок дров.

В січні 2012 року працівники лісового господарства домовились з керівниками  Бершадського  району Вінницької області про продаж дров для підприємств комунального господарства.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства.

В останні місяці 2011 року та в січні 2012 року спостерігається зниження продажу дров. Тому ситуація, що склалася зі збутом  технологічної сировини твердолистяних порід, змушує держпідприємства лісового господарства шукати інші шляхи її реалізації.

Державне підприємство «Бершадське лісове господарство» звернулося до голів Бершадської райдержадміністрації та районної ради з проханням зібрати нараду за участю керівників комунальних підприємств, закладів освіти, медицини, сільських голів з питання заміни у паливному балансі газу та вугілля на місцеві види палива – дрова і відходи лісопиляння та переробки деревини.

Під час проведеної в січні наради було вироблено спільну позицію, згідно якої  52 % потреби в паливі для підприємств комунального господарства та бюджетної сфери буде забезпечено за рахунок дров.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)