ГоловнаНовини ЖКГБудівництво «Кіотські» мільярди «зариють» в столичне метро

«Кіотські» мільярди «зариють» в столичне метро

«Кіотські» гроші (кошти, отримані Україною від продажу надлишкових сертифікатів викидів за Кіотським протоколом) у розмірі 4 млрд грн будуть спрямовані на соціальні проекти в Україні та будівництво київського метрополітену.

«Кіотські» гроші (кошти, отримані Україною від продажу надлишкових сертифікатів викидів за Кіотським протоколом) у розмірі 4 млрд грн будуть спрямовані на соціальні проекти в Україні та будівництво київського метрополітену. Про це в інтерв'ю виданню «Дзеркало тижня. Україна» повідомив Міністр екології і природних ресурсів Едуард Ставицький. 

«Загальна сума - близько 4 млрд грн. Ці гроші знаходяться на рахунку в Держказначействі. 1,65 млрд грн із них направляється на соціальні проекти (утеплення дитячих садків, шкіл, інших муніципальних об'єктів). Трохи більше 1 млрд грн - на київський метрополітен. Ще близько 1 млрд грн - на завод «Енергі». Ще кошти будуть витрачені на електромобілі для Міністерства внутрішніх справ, від яких буде менше викидів в атмосферу», - зазначив Міністр. 

За словами Міністра, проекти будуть здійснюватися «із залученням прозорих компаній».

 
Коментарі (0)