ГоловнаНовини ЖКГВодопостачання Мешканці Берегово залишилися без води

Мешканці Берегово залишилися без води

30 березня близько опівдня, все місто Берегово залишилося без водопостачання у зв’язку з примусовим відключенням від електромережі місцевого водоканалу.
30 березня близько опівдня, все місто Берегово залишилося без водопостачання у зв’язку з примусовим відключенням від електромережі місцевого водоканалу. За достовірними джерелами, це зробили представники «Закарпаттяобленерго».
 
«Наш водоканал мав борг у 42 тисячі гривень, – повідомляє джерело. – Але якщо з попередніми власниками компанії можна було якось домовитись про відтермінування боргів, то сьогодні вони просто прийшли і відключили потужності берегівського водоканалу (спільного підприємства «Водоканал-Карпатвіз») від електромережі».
 
Зараз у місті – надзвичайна  ситуація. Адже без води залишилися не лише мешканці міста, які підключені до центрального водогону, а й районна  лікарня, дитячі заклади, тощо. У міській  раді діє штаб з надзвичайних ситуацій під керівництвом Адама Понго. Намагаються  діяти через обласну владу, аби  вони якось вплинули на керівництво «Закарпаттяобленерго» і не залишали на вихідні 26-тисячне закарпатське місто без водопостачання. 
 
 
Коментарі (0)