ГоловнаНовини ЖКГАльтернативна енергетика Міст Кірпи запрацює «на повну» в акурат до Дня Києва

Міст Кірпи запрацює «на повну» в акурат до Дня Києва

До Дня Києва мешканцям столиці зроблять подарунок: здадуть чергову частину Дарницького мосту, а саме заїзд з боку центру у бік Лівого берега. 28 травня його обіцяють урочисто відкрити, після чого міст вже зможе істотно розвантажити вічно переповнений міст Патона. Тут вже дуже багато готове - навіть

До Дня Києва мешканцям столиці зроблять подарунок: здадуть чергову частину Дарницького мосту, а саме заїзд з боку центру у бік Лівого берега. 28 травня його обіцяють урочисто відкрити, після чого міст вже зможе істотно розвантажити вічно переповнений міст Патона.
Тут вже дуже багато готове - навіть ліхтарі й відбійники. Залишилося лише покласти асфальт. До речі, надміцний асфальт, який може прослужити 30 років (наш - у середньому до 10 років) на мосту вкладає  швейцарська компанія, яка найняла робітників з різних країн Європи, зокрема, з Португалії.
«Було поставлено завдання здати заїзд до Дня Києва. Ми відразу перевели всіх на цілодобову роботу. Але зіткнулися з тим, що треба було виносити газопровід великого тиску, який постачає весь Печерськ, оскільки не могли забити палі. Тепер столиця матиме і міст, і нові комунікації », - розповідає нам начальник Південно-Західної залізниці Олексій Кривопішин.
Сьогодні новий міст користується популярністю лише в невеликої кількості людей, оскільки відкритий на Правому березі в грудні минулого року з'їзд з мосту веде лише до розв'язки на мосту Патона, де постійні пробки в години пік. А з'їзд у бік Столичного шосе і Південного мосту здадуть лише наприкінці  року. Відкритий у квітні заїзд у бік Лівого берега з боку Кончі-Заспи також не зробив його популярнішим. Адже щоб заїхати на міст з боку центру, потрібно кілька кілометрів їхати на розворот до розв'язки на Столичному шосе, оскільки  на Південному мосту розворот не дає можливості потрапити на новий перехід.
Новий заїзд буде зручний жителям Харківського, Позняків і Березняків. З бульвару Дружби Народів і Набережного шосе вони зможуть заїхати прямо на новий міст. Джерело - газета «Сьогодні».

 
Коментарі (0)