ГоловнаНовини ЖКГГазопостачання «Нафтогаз» судитиметься з «Чорноморнафтогазом»

«Нафтогаз» судитиметься з «Чорноморнафтогазом»

Компанія «Нафтогаз», яка є власником 100% акцій «Чорноморнафтогазу», буде судитися кримський підприємством. Вони заборгували «Нафтогазу» близько 6 млрд грн.

Керівництво «Нафтогазу» звернулося до Господарського суду Криму з низкою позовів. Вони вимагають стягнути з «Чорноморнафтогазу» кредитний борг в 6,2 мільярда гривень. Про це повідомляє видання «Українська правда».

За інформацією видання, позови були подані в лютому 2014 року, рішення по них поки не прийняті. Проте, «Чорноморнафтогаз» звернувся із зустрічними позовами. Вони вимагають пролонгації кредитних договорів з «Нафтогазом». У 2012-2011 роках «Чорноморнафтогаз» залучив у «Нафтогазу» безвідсоткові позики на загальну суму близько 6,9 млрд грн. Ці гроші залучили, аби придбати бурові установки для проведення робіт з видобутку газу і нафти на шельфі.
 
У виданні уточнюють, що «Чорноморнафтогаз» займається розвідкою і видобутком нафти і газу на українському шельфі Чорного і Азовського морів. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», 18 березня «Газпром» запропонував самопроголошеній владі Криму розробити родовища нафти та газу. На півострові такій пропозиції не здивовані.
 
Коментарі (0)