ГоловнаВідеорепортажБлагоустрій Неприбраний сніг «виліз» столичним підприємцям штрафами

Неприбраний сніг «виліз» столичним підприємцям штрафами

Майже п’ять десятків столичних підприємств отримали штрафи за неналежне прибирання снігу на тих територіях, які за ними закріплені.

З початку снігопадів у столиці оштрафовано 45 підприємств на загальну суму майже 80 тисяч грн. Причиною для накладення штрафних санкцій послужило недотримання підприємствами зобов’язань із прибирання снігу на тих територіях, які за ними закріплені. Про це йдеться у повідомленні прес-служби КМДА.

Наразі міські та районні інспектори продовжують слідкувати за прибиранням міста від снігу, особливо у місцях, де потенційно можуть травмуватися громадяни. Це прибудинкові території, сходи підземних пішохідних переходів та сходи на прибудинкових територіях, входи до станцій метро тощо.
 
Зауважимо, у столиці кожен балансоутримувач незалежно від форми власності несе відповідальність за очищення від снігу тих територій, які за ним закріплені. Неприбрана територія загрожує штрафними санкціями. Окрім цього, балансоутримувачі також несуть кримінальну відповідальність, якщо через нечищені тротуари пішоходи зазнали травмувань.
 

 

 
Коментарі (0)