ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні події Прокуратура врятувала севастопольські ліфти

Прокуратура врятувала севастопольські ліфти

Молода людина в період з 30 січня по 26 квітня 2012 викрав з машинних приміщень ліфтів у висотних будинках по проспекту Острякова і вул. Хрустальова 16 гальмівних котушок і продав їх як брухт кольорового металу.

Прокурором Ленінського району затверджено обвинувальний висновок у кримінальній справі відносно 29-річного севастопольця за шахрайство та крадіжки чужого майна, а також за незаконне зберігання боєприпасів.

Про це «У.К.»  повідомили в прес-службі Прокуратури Севастополя. 

В ході досудового слідства встановлено, що молода людина в період з 30 січня по 26 квітня 2012 викрав з машинних приміщень ліфтів у висотних будинках по проспекту Острякова і вул. Хрустальова 16 гальмівних котушок і продав їх як брухт кольорового металу. За кожну котушку вартістю від 800 до 900 гривень в пунктах прийому металу він виручав приблизно 150 грн. В цей же період він шляхом обману довірливих громадян заволодів мобільним телефоном вартістю 3100 гривень та грошима. Злочинна діяльність злодія була припинена співробітниками міліції. При обшуку в його гаражі були знайдені патрони до пістолета Макарова. 

Кримінальну справу передано для розгляду в суд. Викрадачеві гальмівних котушок ліфтів загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 6 років.

 
Коментарі (0)