ГоловнаНовини ЖКГВодопостачання Шведи пропонують житомирському водоканалу мільйонний проект

Шведи пропонують житомирському водоканалу мільйонний проект

Шведська водна асоціація пропонує житомирському водоканалу проект з вкладенням 500 млн грн, в результаті якого з'явиться можливість економити до 50% електроенергії.

Шведська водна асоціація пропонує житомирському водоканалу проект з вкладенням 500 млн грн, в результаті якого з'явиться можливість економити до 50% електроенергії, що, у свою чергу, призведе до зниження тарифу. Про це сьогодні в ході селекторної наради заявив міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолій Близнюк.

«Сьогодні на водоканалі (в Житомирі) Шведська водна асоціація провела презентацію, що вони пропонують зробити, для того щоб в Житомирі вода завжди була, а не за графіком... Шведи пропонують новітні технології очищення води. Проаналізувавши ситуацію, вони кажуть, ... 50% електроенергії ми будемо економити.

Так, для цього потрібно вкласти гроші... Вони довели, що при вкладенні 500 млн грн протягом 3 років без рівня інфляції та інших речей, вони при існуючому тариф роблять ціну менше, ніж сьогоднішня собівартість», - заявив Близнюк.

Джерело – РБК-України

 
Коментарі (0)