ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГ Столичні комунальники знову вийшли на боротьбу зі снігом

Столичні комунальники знову вийшли на боротьбу зі снігом

Упродовж минулої доби у прибиранні міста від снігу було задіяно 426 одиниць техніки та 6,116 тис. працівників комунальних служб міста.
У зв’язку з поновленням опадів снігу в столиці, служби «Київавтодору» та житлово-комунальних управлінь міста продовжують роботу з очищення дорожньої мережі та вивезенню снігу з автошляхів та прибудинкових територій міста. Станом на сьогодні вивезено вже 126 тис. тонн снігу, повністю розчищені магістральні шляхи, вулиці міського значення і мости.
 
Про це «У.К.» повідомили у прес-службі КМДА.
 
Київська міська державна адміністрація просить водіїв з розумінням поставитися до роботи дорожніх служб, які працюють у безперервному режимі, щоб в найкоротший термін очистити усі дороги та автошляхи столиці. Влада міста звертається до киян з проханням не залишати припарковані автомобілі на проїжджих частинах, оскільки вони заважатимуть роботі комунальних служб, не перешкоджати роботі прибиральної техніки та бути уважними за кермом і сумлінно дотримуватись правил дорожнього руху.
 
Нагадаємо, упродовж минулої доби у прибиранні міста від снігу було задіяно 426 одиниць техніки та 6,116  тис. працівників комунальних служб міста. За минулий день використано 448,6 тонн піщано-соляної суміші.
 
З метою упередження небезпеки для людей очищено від снігу та бурульок 110 дахів та навісів, 49 потенційно небезпечних ділянок огороджено обмежувальними стрічками.
 
У кожному з районів міста постійно чергують спеціальні бригади, роботи з очищення вулиць триватимуть у цілодобово.
 
Анна Недогибченко
 
Коментарі (1)
Bob1
04 Лютого 2012 p. 19:06
Во брехуны))) 426 единицы техники вывезло 126 тис. тонн снега))) На каждую единицу 295 тонн))) Я думаю просто ошибка, вывезли реально 126 тыс грамм))))