ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрій Столичні райони поділили лаврові вінки

Столичні райони поділили лаврові вінки

У столичній адміністрації на чолі з першим заступником голови КМДА Олександром Мазурчаком підвели підсумки весняного двомісячника з благоустрою в 2012 році.

 

У столичній адміністрації на чолі з першим заступником голови КМДА Олександром Мазурчаком підвели підсумки весняного двомісячника з благоустрою в 2012 році.
 
Про це «У.К.» повідомили в прес-службі КМДА.
 
«Так, кращими районами визнані Печерський і Оболонський, друге місце розділили Шевченківський і Дарницький райони, третіми в рейтингу стали Солом'янський і Святошинський», - йдеться в повідомленні.
 
Серед комунальних підприємств районних державних адміністрацій кращим визнано Управління житлово-комунального господарства Печерського району. На другому місці - КП «Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду» Солом'янського району, третю сходинку рейтингу посіло КП «Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду» Голосіївського району.
 
«Більше того, серед комунальних підприємств дорожньо-експлуатаційних управлінь кращим стало КП ШЕУ Шевченківського району, на другому місці - КП ШЕУ Печерського району, а КП ШЕУ Оболонського району посіло третє місце», - зазначає прес-служба.
 
Серед комунальних підприємств по утриманню зелених насаджень першу сходинку розділили КП СЗН Голосіївського та Оболонського районів, а КП СЗН Дарницького району посіло друге місце.
 
Як зазначає прес-служба, міська комісія з благоустрою під час весняного двомісячника провела п'ять виїзних засідань. Під час інспекції члени комісії обстежили території десяти районів, зокрема, промислові зони, будівельні майданчики, мікрорайони приватного сектора, парки, сквери, а також стан утримання дитячих та спортивних майданчиків.
 
Особлива увага приділялася санітарному очищенню міста, озелененню та відновленню благоустрою територій після розкопок на інженерних мережах.
 
«Зокрема, за період двомісячника з благоустрою висаджено понад 51 тис. дерев і 55 тис. кущів, відновлені 565,45 га газонів, знято в районах понад 6 тис. 800 сухостійних дерев. Крім того, відновлено зовнішнє освітлення понад 7 тис. 970 входів у будинки та 42 тис. 146 погонних метрів внутрішньоквартальних проїздів», - йдеться в повідомленні.
 
Під час весняного двомісячника відремонтовано 428,44 тис. кв м фасадів будівель, встановлено 90 нових дитячих і 6 спортивних майданчиків та відремонтовано 2 тис. 297 дитячих майданчиків і 263 спортивні майданчики.
 
Більше того, зазначає прес-служба, створено 143 екологічні зони і ліквідовано понад 274 несанкціонованих звалищ, очищені і упорядковані зелені зони, парки, сквери і т.п.
 
Значні зусилля були спрямовані на підготовку до Євро-2012. «Так, оформлені в'їзні групи з Бориспільського, Броварського, Житомирського, Одеського напрямків, створені квіткові композиції», - заявляє прес-служба.
 
У заходах з благоустрою було задіяно більше 610 осіб.
 
 
Коментарі (0)