ГоловнаНовини ЖКГБудівництво Столичні забудовники розщедрилися на півтисячі «дешевих» квартир

Столичні забудовники розщедрилися на півтисячі «дешевих» квартир

ПАТ «Холдингова компанія «Київміськбуд» планує запропонувати близько 400 квартир для участі у програмі здешевлення іпотечних кредитів для придбання квартир черговиками в об'єктах незавершеного будівництва.

ПАТ «Холдингова компанія «Київміськбуд» планує запропонувати близько 400 квартир для участі у програмі здешевлення іпотечних кредитів для придбання квартир черговиками в об'єктах незавершеного будівництва. Про це повідомив голова правління – президент ПАТ «Холдингова компанія «Київміськбуд» Ігор Кушнір, інформує прес-служба КМДА. 

«Вже чотири банки запропонували нам співпрацю щодо іпотечного кредитування. На сьогодні усі листи, згідно з порядком, затвердженим постановою № 343, вже відправлено Київською міською адміністрацією до Мінрегіону для формування пакету замовлення. На сьогодні ми вже запропонували близько 400 квартир за цією програмою для жителів міста Києва», - сказав президент компанії. 

Він уточнив, що холдинг одержав пропозиції про співпрацю в рамках даної програми від «Брокбізнесбанку», банку «Хрещатик», «Індустріалбанку». 

Ігор Кушнір додав, що компанія також має намір запропонувати для участі в програмі квартири в Луганську, Житомирі, Полтаві, Севастополі і Бучі (Київська обл.).

Він відзначив, що згідно з процедурою, заявку на участь у програмі подає місцевий орган самоврядування. «Київ вже подав. А в регіони ми поки лише відправили свої пропозиції за цією програмою», - сказав президент холдингу.

Анна Недогибченко

 

 
Коментарі (0)