ГоловнаНовини ЖКГТранспорт Тернопіль чекає на новий транспорт

Тернопіль чекає на новий транспорт

Вже скоро мешканці Тернополя зможуть користуватися новим громадським транспортом. В Тернопільській міськраді дозволили закупити нові тролейбуси. Транспорт українці придбають в Чехії.

Фонду комунального майна Тернополя дозволили закупити тролейбуси для «Тернопільелектротранс». Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Тернопільської міської державної адміністрації.

Щонайменше чотири транспортні одиниці придбають цього року. За словами міського голови Сергія Надала, кількість придбаних тролейбусів залежить від їхньої пасажиромісткості та технічних характеристик. «Ми продовжуємо практику закупівлі тролейбусів у Чехії безпосередньо у виробника. Орієнтуємося на такі, що вже були в експлуатації, але після капремонту перебувають у доброму стані», – повідомляє Пан Надал.
 
Раніше «Україна Комунальна» вирішили поцікавитися у своїх читачів, в якому стані, на їх думку, перебуває міський транспорт в їхньому місті. Опитування з заголовним питанням: «У якому стані перебуває наземний громадський транспорт у Вашому місті?» – проводилося на шпальтах інформаційного агентства та у мережі Facebook у період з 17 по 24 лютого ц.р.
 
За його результатами виявилося, що 44% читачів вважають транспорт у своєму місті старим, однак запевняють, що їздити на ньому можна. 23% респондентів ним абсолютно незадоволені. «Там вікна забиті фанерою, а сидіння порізані» - зазначають вони. У містах 17% голосуючих транспорт новий, але їздити ним неприємно. І 16% читачів повністю задоволені транспортом, кажуть, його оновили.
 
Коментарі (0)