ГоловнаНовини ЖКГТранспорт У Львові внесуть зміни до півтора десятка маршрутів

У Львові внесуть зміни до півтора десятка маршрутів

У зв'язку з ремонтом перехрестя вул. Личаківської та Пасічної у Львові внесуть зміни до 12-15 міських автобусних маршрутів.

У зв'язку з ремонтом перехрестя вул. Личаківської та Пасічної у Львові внесуть зміни до 12-15 міських автобусних маршрутів, а також частини приміських, які курсували через цю ділянку. Повідомив сьогодні Микола Жук, начальник управління транспорту Львівської міської ради, інформує прес-служба міськради.

«Перехрестя Личаківської та Пасічної складне, бо це дві магістральні вулиці. Так, вулиця Личаківська - це фактично в'їзд у місто із Золочівського та Тернопільського напрямків, а вулиця Пасічна є дорогою для вантажного руху», - зазначив Микола Жук. 

Як повідомив пан Жук, насамперед відремонтують праву сторону вул. Личаківської та пустять транспорт. Рух буде одностороннім (на виїзд зі Львова). Зробити це планують з 13 травня. 

«Але з 3 до 13 травня перехрестя вул. Личаківської та Пасічної буде закритим повністю, - каже Микола Жук. - Діятимуть схеми об'їзду, знаки уже розставляють». 

Так, один з них - з вул. Пасічної по вул. Дж. Вашингтона, Зеленій, Мечникова, до Личаківської. 

«Є ще проїзд через Погулянку, яким може скористатися приватний транспорт, але громадський там не проїде», - додав Микола Жук. 

Другий об'їзд, протяжність якого 4,5 кілометра, - через Кривчицьку дорогу, Богданівську, Тракт Глинянський. 

«В'їзд у місто буде через вул. Христофора Колумба і Долішню. Тут рух буде одностороннім», - зазначив Микола Жук. 

З його слів, у будинках мешканців у цих районах через ЛКП розмістять оголошення з попередженнями про зміни. 

З його слів, частина маршруток розвертатиметься на вул. Пасічній (зокрема, на перехресті з вул. Таджицькою та з вул. Медової Печери), з автобусних маршрутів на Винники знімуть великогабаритні автобуси, натомість поставлять менші машини.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)