ГоловнаНовини ЖКГБудівництво «Укравтодор» просить Кабмін виділити додаткові кошти на латання ям

«Укравтодор» просить Кабмін виділити додаткові кошти на латання ям

У першій же половині цього року дорожники приділятимуть основну увагу об’єктам Євро-2012 та експлуатаційним роботам.
Дорожники сподіваються на виділення додаткових коштів на будівництво та ремонт автошляхів загального користування після прийняття змін до Держбюджету на 2012 рік. 
 
Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Мінінфраструктури.
 
За словами директора Департаменту стратегічного розвитку автомобільних доріг Міністерства інфраструктури Дмитра Котлубея, лише Львівщині під будівництво об’єктів у рамках підготовки до футбольного чемпіонату Євро-2012 цьогоріч виділено 220 млн грн. Це й на прикордонні пункти, й на північно-західний обхід Львова та інші. Ще 109 млн грн. Львівська область цьогоріч отримає на експлуатаційне утримання доріг.
 
Львівяни висловили своє занепокоєння фінансуванням дороги Сколе-Славське, що веде до тренувальної бази Євро-2012, доріг Львів-Тернопіль, Львів-Луцьк. Дніпропетровці порушили питання – другої черги будівництва обходу Дніпропетровська. «Ці об’єкти є в планах 2012 року. Укравтодор звернувся до Мінфіну й Уряду з приводу додаткового фінансування», - повідомив Директор Департаменту фінансово-економічної політики Укравтодору Олег Загорняк. За його словами, наразі готуються зміни до Держбюджету на 2012 рік, й у разі виділення додаткових коштів зазначені об’єкти будуть включені у план фінансування.
 
У першій же половині цього року дорожники приділятимуть основну увагу об’єктам Євро-2012 та експлуатаційним роботам. «Спочатку ми закінчимо ті об’єкти, які готуємо до Євро, а у плані робіт інші об’єкти», - сказав заступник Міністра інфраструктури – керівник апарату Володимир Корнієнко.
 
Анна Недогибченко
 
Коментарі (0)