ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетика В Україні діятимуть єдині правила приватизації підприємств

В Україні діятимуть єдині правила приватизації підприємств

Документ врегульовує розбіжності між законодавчими актами України, питання взаємодії державних органів приватизації з акціонерним товариством, державним реєстратором та Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку.

Кабінет Міністрів України вніс зміни до урядової постанови від 11 вересня 1996 року № 1099 «Про затвердження порядку перетворення у процесі приватизації державних, орендних підприємств і підприємств, заснованих на змішаній формі власності, в акціонерні товариства», що дасть змогу здійснювати означений процес за єдиними правилами. Відповідну постанову прийнято на засіданні Кабінету Міністрів 27 червня 2012 року, передає прес-служба Кабміна.

Як повідомили в прес-службі, прийняття акта сприятиме вдосконаленню загального порядку перетворення в процесі приватизації державних підприємств, підприємств створених на орендованому майні та заснованих на базі майна різних форм власності, в акціонерні товариства.

Крім того, даний документ врегульовує розбіжності між законодавчими актами України, питання взаємодії державних органів приватизації з акціонерним товариством, державним реєстратором та Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку.

 
Коментарі (0)