ГоловнаНовини ЖКГВодопостачання Водоканалам Криму доручили зробити оцінку свого майна

Водоканалам Криму доручили зробити оцінку свого майна

В даний час на півострові водопостачанням та водовідведенням займаються 112 підприємств водопровідно-каналізаційного господарства різного підпорядкування та форм власності.

Водопровідно-каналізаційні підприємства Криму отримали розпорядження почати оцінку свого майна.

За даними інформаційного управління Ради міністрів Криму, доручення було віддано заступником Голови Радміну Азізом Абдуллаєвим в зв'язку з планованим створенням централізованого підприємства «Водна компанія». «Жодного об'єднання різних підприємств в єдине ціле не відбувалося без оцінки та аналізу майна. Починайте працювати в цьому напрямку, щоб не затягувати процес об'єднання», - пояснив віце-прем'єр.

Нагадаємо, Рада міністрів Криму планує створення республіканського підприємства централізованого водопостачання та водовідведення «Водна компанія».

В даний час на півострові водопостачанням та водовідведенням займаються 112 підприємств водопровідно-каналізаційного господарства різного підпорядкування та форм власності. Планується, що компанія буде створена на базі водоканалу Сімферополя, до якого будуть приєднані 12 кримських водоканалів, які входять в сферу управління міністерства регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Криму.

Джерело - е-Крим

 
Коментарі (0)