ГоловнаНовини ЖКГМістобудування Заторів на проспекті Перемоги стане менше у вересні

Заторів на проспекті Перемоги стане менше у вересні

«Київавтодор» до 10 вересня планує значно поліпшити рух по проспекту Перемоги, а до кінця року завершити ремонтні роботи на ділянці від кемпінгу «Пролісок» до ст. м «Святошин».

Реконструкцію шляхопроводу на перетині проспекту Перемоги та Академіка Палладіна завершать до 10 вересня. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КМДА.

Завершення  ремонтних робіт на ділянці до 10 вересня дозволить значно розвантажити проспект.

За словами генерального директора КК «Київавтодор» Петра Берегового до кінця року будуть завершені роботи з реконструкції проспекту Перемоги на ділянці від кемпінгу «Пролісок» до ст. м «Святошин».

Пан Береговий зазначає, що роботи проводитимуться і в зимовий період: «Через погодні умови укладання асфальтобетонного не виконуватиметься, натомість, проводитимуться роботи з перекладання комунікацій та влаштування гранітного бортового каменю».

Нагадаємо, у рамках реконструкції проспекту Перемоги буде влаштовано три шари асфальтобетонного покриття проїзної частини на 11,5 км траси, замінено покриття тротуарів та облаштовано велосипедні доріжки, здійснено капітальний ремонт 17 підземних пішохідних переходів, 6 шляхопроводів. Загальна кошторисна вартість проекту становить 441 млн грн, наразі роботи виконано на суму близько 50 млн грн.

Як повідомляла «Україна Комунальна»
, з початку реконструкції проспекту Перемоги вже влаштовано два шари асфальтобетонного покриття на проїзній частині на ділянці від кемпінгу «Пролісок» до вул. Крамського. Загалом роботи виконано на площі 75 тис. кв. м.

 
Коментарі (0)