ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетика Завтра ВР вирішуватиме долю об'єктів тепло та водопостачання

Завтра ВР вирішуватиме долю об'єктів тепло та водопостачання

Законопроект спрямований на створення сприятливих умов для залучення приватних інвестицій в сферу теплопостачання, водопостачання та водовідведення шляхом встановлення прозорих умов внесення інвестицій.

Верховна Рада Україна завтра в ході пленарного засідання планує розглянути законопроект № 9739 про внесення змін до деяких законів України про особливості передачі в оренду або концесію об'єктів в сферах теплопостачання, водопостачання та водовідведення, що перебувають у комунальній власності. Про це йдеться в порядку денному на пленарне засідання 22 травня, інформує прес-служба ВР. 

Законопроект спрямований на створення сприятливих умов для залучення приватних інвестицій в сферу теплопостачання, водопостачання та водовідведення шляхом встановлення прозорих умов внесення інвестицій, закріплення гарантій їх повернення, забезпечення інформаційної прозорості проведення конкурсу, врегулювання відносин власності при виконанні умов договорів концесії і оренди, забезпечення можливості участі в конкурсі юридичних осіб - нерезидентів. 

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)