ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГ ЖКГ Тернополя розвиватимуть за однією програмою

ЖКГ Тернополя розвиватимуть за однією програмою

Програма реформування і розвитку житлово-комунального господарства міста прийнята на 2012-14 роки.
На сесії міськради 16 лютого прийняли програму реформування і розвитку житлово-комунального господарства міста на 2012-14 роки.
 
Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Тернопольскої міськради.
 
Замість дев’яти програм стосовно розвитку комуналки міста відтепер діятиме одна, в якій враховано всі зауваження, пропозиції та потреби у розвитку житлово-комунальної сфери Тернополя. Програма реформування і розвитку житлово-комунального господарства міста прийнята на 2012-14 роки.
 
Зокрема у Програмі передбачено капітальний ремонт доріг. Якщо у минулому році на ці цілі було виділено понад 5 млн грн, то цьогоріч місто розраховує провести ремонт доріг на суму 18 млн 700 тис. гривень. Це, за словами начальника управління ЖКГ, благоустрою та екології Володимира Болєщука, дає можливість провести ефективний ремонт доріг у Тернополі.
 
«Цього року ми також будемо чи не єдиним містом, яке вирішить проблему з безпритульними собаками. У Програмі закладено 150 тисяч гривень на добудову центру стерилізації собак у селі Дичків, - зазначив Володимир Болєщук. - Також програмою враховані потреби мешканців віддалених мікрорайонів – Пронятин і Кутківці – тут слід зробити освітлення та ремонт окремих вулиць. На це, за дорученням голови, передбачені кошти. Всі прохання людей під час прийому громадян міським головою, звернення депутатів були враховані у цій Програмі».
 
За оцінками депутатів, Програма є професійною - у ній чітко прописані конкретні кроки, які міська рада планує виконати за вказаний період. На виконання програми закладено 60 мільйонів гривень і передбачено конкретні джерела фінансування.
Анна Недогибченко
 
Коментарі (0)