ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГГромадськість ознайомили з її думкою стосовно добудови ХАЕС

Громадськість ознайомили з її думкою стосовно добудови ХАЕС

Звіт про народні слухання стосовно добудови Хмельницької АЕС, проведені у тридцятикілометровій зоні станції в Рівненській та Хмельницькій областях у нинішньому році, оприлюднено для громадськості
Звіт про народні слухання стосовно добудови Хмельницької АЕС, проведені у тридцятикілометровій зоні станції в Рівненській та Хмельницькій областях у нинішньому році, оприлюднено для громадськості.

«Це зроблено у відповідності із політикою прозорості та відкритості рішень у сфері використання атомної енергії, пов'язаних із розміщенням, проектуванням та спорудженням ядерних об'єктів», - сказала начальник відділу зв'язків з громадськістю та ЗМІ ХАЕС Тетяна Лісітчук.

За її словами, ці матеріали, що вміщені і на офіційному сайті станції, складаються, зокрема, із стенограм дискусій, брифінгів та круглих столів, що відбулися під час обговорення.

Видано, зокрема, і пропозиції людей, які мешкають навколо станції, стосовно забезпечення їх соціальних прав і компенсації ризику за проживання тут.

Запропоновано також книгу запитань і відповідей щодо проблематики створення на існуючому майданчику потужностей із реакторами нового покоління.

Джерело – УКРІНФОРМ


 
Коментарі (0)