ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні події10 тисяч доларів «згубили» ужгородського комунальника

10 тисяч доларів «згубили» ужгородського комунальника

Директор одного з ужгородських ЖРЕПів вимагав та одержав від підприємця 10 тис. дол. США за вирішення питання про реконструкцію допоміжного приміщення (підвалу) у будинку в м. Ужгород

Прокуратура Закарпатської області порушила кримінальну справу проти директора житлового ремонтно-експлуатаційного підприємства (ЖРЕПу) м. Ужгорода.

Про це повідомляє  прес-служба прокуратури.

Як зазначається у повідомленні, директор одного з Ужгородських ЖРЕПів вимагав та одержав від підприємця 10 тис. дол. США за вирішення питання надання департаментом міського господарства Ужгородської міської ради дозволу на реконструкцію допоміжного приміщення (підвалу) у будинку в м. Ужгород (Рафанда).

5 квітня цей підприємець звернувся до УБОЗ УМВС України в Закарпатській області із заявою про вимагання в нього посадовими особами Ужгородської міської ради та директором ЖРЕПу хабара. За заявою проведено дослідчу перевірку і встановлено, що 5 квітня директор ЖРЕПу у своєму службовому кабінеті вимагав та одержав від підприємця частину раніше обумовленої суми хабара – 24  тис. грн. А вже 9 квітня, знаходячись у приміщенні Ужгородської міської ради, він одержав другу частину хабара – 7 тис. доларів США.

Після одержання грошей директор ЖРЕПу був затриманий «на гарячому» працівниками УБОЗу у Закарпатській області. Факт одержання хабара задокументовано належним чином. Розслідуванням кримінальної справи займається прокуратура області.



Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)