ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГВласникам львівських літніх майданчиків нагадали, що прийшла зима

Власникам львівських літніх майданчиків нагадали, що прийшла зима

Відповідно до Правил благоустрою м.Львова, 1-го листопада закінчився сезон діяльності літніх майданчиків, відтак діючі літні майданчики, які не мають дозволу на проведення цілорічної діяльності, вважаються самовільно встановленими і підлягають демонтажу
У Львові КП «Адміністративно-технічне управління» провело обстеження території міста, аби виявити порушників, які вчасно не демонтували свої сезонні об’єкти. По місту було виявлено 70 відкритих літніх майданчиків.

Про це ІА «Україна Комунальна» повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Як зазначається в повідомленні, відповідно до Правил благоустрою м.Львова, 1-го листопада закінчився сезон діяльності літніх майданчиків, відтак діючі літні майданчики, які не мають дозволу на проведення цілорічної діяльності, вважаються самовільно встановленими і підлягають демонтажу.

Усім правопорушникам були скеровані приписи з вимогою добровільно їх демонтувати. Якщо власники цих об’єктів не виконують вимог приписів, то їхні літні майданчики підлягають примусовому демонтажу, який здійснюється районними адміністраціями міста із відшкодуванням власниками витрат на демонтаж.

Крім того, правопорушники притягуються до адмінвідповідальності із накладенням штрафних санкцій у розмірі від 850 до 1700 грн. Відтак, уже оформлено 18 протоколів про адмінправопорушення, які скеровані на розгляд адмінкомісій відповідних районів за місцем проживання порушника. Наразі процес складання адмінпротоколів триває.

 
Коментарі (0)