ГоловнаНовини ЖКГ1600 кіровоградських студентів замість навчання рахуватимуть пасажирів у транспорті

1600 кіровоградських студентів замість навчання рахуватимуть пасажирів у транспорті

У Кіровограді з 17 по 20 жовтня планується провести обстеження пасажиропотоку.Про це повідомила під час прес-конференції начальник управління розвитку транспорту та зв'язку Кіровоградської міської ради Ольга Гонтарь, інформує прес-служба міськради.За словами О.Гонтарь, востаннє подібне обстеження в

У Кіровограді з 17 по 20 жовтня планується провести обстеження пасажиропотоку.

Про це повідомила під час прес-конференції начальник управління розвитку транспорту та зв'язку Кіровоградської міської ради Ольга Гонтарь, інформує прес-служба міськради.

За словами О.Гонтарь, востаннє подібне обстеження в місті проводилось ще у 80-х роках минулого століття. З того часу міська транспортна мережа формувалася стихійно.

«Через брак коштів ми вирішили провести таке обстеження силами міста із залученням студентів Кіровоградського Національного технічного університету, - розповіла О.Гонтарь. – Ми уклали з університетом договір, згідно з яким в один день студенти стануть статистами і рахуватимуть пасажирів у кожному маршрутному транспортному засобі. На кожні вхідні двері по одному студенту».

Загалом планується, що студенти працюватимуть один повний день, а це буде, скоріше за все четвер, 19 жовтня, у дві зміни: з 6 до 14 години та з 14 до 22 години. Загалом в обстежені візьмуть участь 1600 студентів КНТУ.

На запитання кореспондента, чи працюватимуть студенти безкоштовно, Ольга Гонтарь відповіла: «Так, студенти працюватимуть безкоштовно. І ми сподіваємося на їх громадську свідомість та добросовісне ставлення до цього процесу».

Джерело – «Весь Кіровоград»

 
Коментарі (0)