ГоловнаНовини ЖКГГазопостачання20 млрд. кубометрів свого газу на рік забезпечать енергонезалежність України

20 млрд. кубометрів свого газу на рік забезпечать енергонезалежність України

Збільшити обсяги видобутого газу - таке завдання поставив прем'єр перед НАК «Нафтогаз України» і компанії «Укргазвидобування»

Збільшити обсяги видобутого газу - таке завдання поставив прем'єр перед НАК «Нафтогаз України» і компанії «Укргазвидобування».

Відповідні доручення були озвучені під час спеціальної наради за участю учасників ринку, парламентарів та урядовців, - повідомляє урядовий департамент інформації.

Володимир Гройсман: "Дуже важливо забезпечити власну енергонезалежність. І видобуток українського газу повинна зростати. Ми виконали всі необхідні умови - змінили законодавство, ввели нові аукціонні процедури. Зі свого боку все зробили для того, щоб цифри в 20 млрд кубометрів видобутку досягти ".

Як повідомлялося раніше, США готові допомогти Україні з енергетичною інфраструктурою. Урядові структури і приватні компанії Сполучених Штатів Америки готові до партнерства з Україною в розвитку енергетичної інфраструктури. Про це журналістам сказав міністр енергетики США Рік Перрі під час покладання квітів на знак вшанування Героїв Небесної Сотні.

Нагадаємо, що в Кривому Розі відкрито кримінальну справу за фактом відсутності опалення в житлових будинках. Відсутність опалення поліція розслідуватиме як службову недбалість посадових осіб.

 

 
Коментарі (0)