ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГ41 українське місто підвищує енергоефективність комунальних підприємств

41 українське місто підвищує енергоефективність комунальних підприємств

Зокрема, в Кам'янець-Подільському оновлюють водоканали, системи водо- та теплопостачання; місто вводить альтернативну енергетику

Зокрема, в Кам'янець-Подільському оновлюють водоканали, системи водо- та теплопостачання; місто вводить альтернативну енергетику

В Україні 41 місто вводить заходи щодо підвищення енергоефективності комунальних підприємств. Про це повідомив віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко під час Години запитань до уряду 7 червня, трансляцію вів офіційний канал "Рада".

"Неможливо зменшити вартість рахунку, навіть якщо зменшити вартість і обсяг споживача за рахунок зменшення виплат, якщо не підвищується ефективність наших комунальних підприємств. Зараз я хочу подякувати всім органи місцевого самоврядування, 41 місто, який проводить модернізацію своїх комунальних підприємств для того, щоб збільшити ефективність таких підприємств, зменшити виплати і зменшити вартість саме гігакалорії і кубометра, яка покладається майже на нашого споживача ", - повідомив Зубко.

Він уточнив, що 41 місто впроваджує від одного до трьох проектів.

"Якщо подивитися, наприклад, на такі яскраві проекти, як в Кам'янці-Подільському, то практично йде реновація водоканалів, йде реставрація систем водопостачання, йде реставрація теплопостачання, це місто вводить ще й альтернативну енергетику, на 50% скоротивши витрати газу на виробництво теплової енергії ", - додав міністр регіонального розвитку.

 

 
Коментарі (0)