ГоловнаНовини ЖКГАльтернативна енергетика45 ЦНАПів Київщини відновили роботу

45 ЦНАПів Київщини відновили роботу

У тому числі сервіси запрацювали і в таких деокупованих населених пунктах, як Буча, Гостомель, Славутич і Велика Димерка

 

У тому числі сервіси запрацювали і в таких деокупованих населених пунктах, як Буча, Гостомель, Славутич і Велика Димерка.

Про це повідомив голова Київської ОВА Олександр Павлюк.

За його словами, На території Київщини свою роботу відновили вже 45 ЦНАПів. У тому числі сервіси запрацювали і в таких деокупованих населених пунктах, як Буча, Гостомель, Славутич і Велика Димерка.

Зокрема, у 36-ти ЦНАПах послуги надають внутрішньо переміщеним особам. До слова, з моменту запровадження у пристоличному регіоні вже надали понад 36 тисяч послуг з видачі довідки та прийняли близько 21 тисячі заяв на отримання допомоги.

Крім того, у 35 ЦНАПів допомагають збирати інформацію про пошкоджену нерухомість громадян через повномасштабне вторгнення рф.

Також відновлюється робота з оформлення та видачі через ЦНАП паспортних документів. На даний час таку можливість забезпечують 10 ЦНАПів у Березанській, Білоцерківській, Броварській, Вишневій, Українській, Переяславській міських радах, Коцюбинській, Чабанівській, Великодимерській селищних радах, Гатненській сільській раді.

До слова, ЦНАПи Броварської міської та Чабанівської селищної рад розпочали надання послуг з видачі посвідчення водія та оформлення транспортних засобів.

 

 

 
Коментарі (0)