ГоловнаПослугиБудівництво5 надійних способів для підрядників збільшити прибуток – консультує Dimar

5 надійних способів для підрядників збільшити прибуток – консультує Dimar

5 надійних способів для підрядників з ремонту та будівництва збільшити прибуток – компанія Dimar зі Львова ділиться досвідом розвитку бізнесу

Перебуваючи в індустрії підрядників, ви можете відчувати себе трохи приголомшеними щодо того, наскільки велика конкуренція у сфері ремонту та будівництва у Львові. Ви повинні бути хитрішими, більш орієнтованими на ринок та привабливішими для потенційних клієнтів, щоб розраховувати на проєкти в житлових та комерційних районах.

Можливо, ви перебуваєте на тому етапі своєї кар’єри, коли думаєте, що створити свій будівельний бізнес – це найпростіше, що може бути, проте забезпечення достатнього прибутку, щоб утримувати свій бізнес на плаву, може виявитися складним завданням.

Компанія з ремонту квартир та будинків під ключ “Dimar” (dimar.com.ua) пройшла всі етапи становлення від 2 найманих працівників і до великої бригади майстрів, яка готова виконувати будь-які завдання. З радістю поділимось досвідом, та не дамо Вам зробити наші помилки. На щастя, є перевірені способи, щоб ви суттєво збільшили свій прибуток, не займаючись чимось незаконним. Якщо вам цікаво дізнатися більше, читайте далі.

Продовжуйте навчання

Однією з причин, чому ви, можливо, не збільшуєте свої шанси на великий заробіток, є той факт, що ви ще не підняли свій рівень кваліфікації та навичок. Це необхідний крок для будь-якого підрядника, щоб залучити важливого клієнта в питанні ремонту, тому ви повинні активізуватися. Добре, що у 2022 році ви можете вчитися онлайн як на платних курсах, так і безплатно в Youtube. Завдяки цьому ви можете збільшити свої знання, запозичити найновіші світові практики, щоб, сподіватися, розширити свої бізнес-можливості в галузі ремонту та будівництва.

62bd4eabafbc9.jpg

 

Удоскональте лінії зв'язку

Як підприємець, ви повинні вдосконалювати свої навички ділової розмови, щоб залучити більше клієнтів, навіть якщо ви займаєтеся бізнесом як підрядник. Ви повинні зробити всі свої лінії відкритими для потенційних клієнтів і постійно оновлювати ці канали. Це означає, що ви повинні йти в ногу з тенденціями розробки вебсайтів, вести список розсилки потенційним клієнтам та інвестувати в цифровий маркетинг. У наші дні користуватися лише “сарафанним радіо” передаючи інформацію з уст в уста буде недостатньо, щоб залучити клієнтів до бізнесу.

Але це ще не все, комунікація також означає, що постійні клієнти були задоволені вашими послугами, щоб вони захотіли надати вам більше проєктів у майбутньому. Ми всі знаємо, що зробити старих клієнтів щасливими набагато легше, ніж залучити нових, незалежно від того, які медіа та трюки ви використовуєте.

Підвищте кваліфікацію своїх працівників

Підвищення кваліфікації ваших працівників може означати, що вам доведеться витратити трохи більше, але це хороша інвестиція в довгостроковій перспективі, оскільки кращі працівники означають більш ефективну роботу та обслуговування. Завдяки досвідченим працівникам ви також усуваєте такі можливі ризики, як помилки, які можуть коштувати вам великих грошей, і нещасні випадки, які виводять гроші на судові процеси та медичну підтримку працівників (особливо якщо ви не застраховані).

У 2019 році команда компанії “Дімар” почала надавати нову послугу з сучасного ремонту квартир під ключ (dimar.com.ua/repairs/repair-of-apartments/modern-apartment-renovation). Ми робили й до цього сучасні ремонти, проте наше бачення сучасного обмежувалося тенденціями, які були поширені серед типового мешканця Львова. Звичайно, що це було далеко від світових стандартів та модних віянь. Після підвищення кваліфікації, ми почерпнули багато нових технік та фішок які використовуємо дотепер. 

Може виглядати так, ніби ви надаєте своїм працівникам безплатну освіту, але якщо це означає, що вони можуть краще виконувати свою роботу, то неодмінно скористайтеся цим. Віддача від цих інвестицій – це покращений бізнес, який може залучити більше клієнтів для вашого підприємства.

Інвестуйте в нові технології

Ще одна річ, яка принесе вам більше прибутку, — це інвестування в нові технології, такі як системи AR, щоб підвищити ефективність і безпеку вашого робочого процесу. Постійні технологічні досягнення в будівельній галузі підтверджують майбутнє вашого бізнесу та дають вам невелику перевагу, яка потрібна, щоб довше залишатися в грі.

62bd4ec5ae4f4.jpg

 

Розширте можливості обслуговування

Якщо у вас закінчуються клієнти у львівській області чи поточному районі обслуговування, то чому б не перенести свій бізнес в інше місце або розширити свій кругозір? Роблячи це, ви дасте собі щось на зразок ковтка свіжого повітря, щоб донести свої ідеї до широкої аудиторії. Однак розумійте, що це створює більший ризик для вашого бізнесу, тому що відкриття ще одного офісу або переїзд в інше місце означало б вийти з зони комфорту та вирушити в незвідані води, тому страхування вашого бізнесу є обов’язковим. Але якщо правильно розіграєте свої карти, це може бути найкращим, що ви можете зробити для власного будівельного бізнесу.

Висновок

Бажання заробляти більше зрозуміле для бізнесу. Але ви завжди повинні спочатку думати про своїх клієнтів і переконатися, що вони отримують найкращий сервіс... перш ніж думати про те, як наповнити власні кишені. Тільки тоді, коли ваші клієнти задоволені, ви дійсно можете розраховувати на ідею отримання більшого прибутку у своєму бізнесі. Я розумію, що це непросто, але воно того варте.

 
Коментарі (0)