ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГКМДА переформатує свою структуру під Стратегію розвитку Києва

КМДА переформатує свою структуру під Стратегію розвитку Києва

Київська міська державна адміністрація планує провести зміни в своїй структурі з метою ефективної реалізації Стратегії розвитку Києва до 2025 року

Київська міська державна адміністрація планує провести зміни в своїй структурі з метою ефективної реалізації Стратегії розвитку Києва до 2025 року.

Про це в інтерв'ю УКРІНФОРМу повідомив голова КМДА Олександр Попов.
«Ми плануємо змінити структуру управління містом таким чином, що підрозділ чи окремі працівники Адміністрації матимуть конкретну зону відповідальності за реалізацію стратегічного плану. У подальшому оцінка роботи КМДА та підрозділів визначатиметься за кількістю конкретних втілених в життя бізнес-ідей, або, іншими словами, обсягом інвестицій, які будуть залучені», - зазначив Олександр Попов.
За його словами, процес імплементації Стратегії розвитку передбачатиме також здійснення «помісячного, або навіть потижневого контролю».

На запитання, чи вистачає в Адміністрації фахових кадрів для супроводу реалізації Стратегії, Олександр Попов відповів: «Не вистачає, це серйозна проблема сьогодні. Тут є один вихід – навчити людей робити цю справу ефективно на прикладі інших і відпрацювати свої механізми. Це проблема не тільки Києва, вона існує в будь-якому місті України».
Голова КМДА також розраховує на консультативну підтримку зарубіжних колег при практичному впровадженні Стратегії. Так, під час свого робочого візиту до США минулого тижня він отримав відповідні пропозиції від колишнього мера Нью-Йорка Рудольфа Джуліані та його партнерів з компанії «Giuliani Partners LLC». Серед іншого, Олександр Попов передбачає продовжувати співпрацю і з американськими неурядовими організаціями, зокрема з Фундацією Україна-США, яка, зокрема, брала участь в реалізації стратегії розвитку Комсомольська, коли він був мером цього міста.
Як повідомляв УКРІНФОРМ, Стратегією розвитку Києва до 2025 року планують ухвалити до кінця поточного року.

Джерело –УКРІНФОРМ

 
Коментарі (0)