ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереження6 причин купити саме бойлер Ariston

6 причин купити саме бойлер Ariston

Ariston - знаменита італійська корпорація, майже столітня історія якої і є свідченням про гідних показниках якості продукції, що виготовляється техніки.
Ariston - знаменита італійська корпорація, майже столітня історія якої і є свідченням про гідних показниках якості продукції, що виготовляється техніки. Надійність, перевірена часом - такого опису заслуговує продукція, що продається сьогодні під вищезгаданим брендом. Водонагрівальні пристрої (іншими словами, бойлери) - одна з найбільш популярних категорій товарів, створених спадкоємцями Арістіда Мерлоні (італійського бізнесмена, "батька" Ariston). Звичайно, таку тенденцію дуже просто зрозуміти і пояснити - на даний момент залежність від централізованої системи водопостачання мало кого радує. А з огляду на частоту, з якою проводяться планові ремонти, процедури заміни та відновлення аварійних ділянок труб і відключення гарячої води, установка бойлера залишається єдиним правильним виходом.
 
І все-таки, чому саме Ariston? Чому техніка цієї марки стабільно займає чи не найкращі позиції в рейтингах користувачів? Бойлери Ariston варто придбати за масою причин, а саме:
 
• Доступні ціни. Купити водонагрівальне пристрій відомого бренду можна за досить адекватною ціною. Нижня межа цін на дану категорію товарів досягає приблизно 1800 гривень. Звичайно, існують і більш дорогі моделі, однак з основними функціями відмінно справляються і найдешевші представники асортиментного ряду.
 
Якість і надійність. Вся техніка, створена під маркою Ariston, проходить спеціальну процедуру сертифікації на відповідність вимогам до технічних характеристик, тому на вітрини магазинів потрапляє виключно надійна і перевірена продукція.
 
Широкий асортимент. Вибрати бойлер можна дійсно на будь-який смак. Практично будь-які вимоги до обсягу, потужності, зовнішнім виглядом, матеріалами, з яких виготовляється корпус, будуть задоволені.
 
Оригінальний дизайн. Зовнішнім виглядом кожного пристрою розробники приділили достатньо уваги для того, щоб він був привабливим для покупців і органічно "вписувався" в середньостатистичний дизайн інтер'єру житлового приміщення.
 
• Поліфункціональність. Бойлер - це не просто пристрій для нагріву води, це ще й дуже розумна, корисна техніка. Програмування періодів роботи, установка паузи за допомогою функції "Відпустка" - це тільки базові завдання для бойлерів від Ariston.
 
• Рівень потужності. Швидкість нагрівання води безпосередньо залежить від потужності пристрою: існують бойлери потужністю від 1500 до 10000 Вт. Звичайно, ціна їх істотно відрізняється, але і експлуатаційні характеристики, безсумнівно, теж.
 
Даний список складається лише з незначною частини тих причин, які виступають в якості мотиватора до придбання бойлера Ariston. Є маса суб'єктивних і об'єктивних вимог і умов, здатних вплинути на вибір товару, проте базові характеристики водонагрівальних пристроїв Ariston говорять про те, що користуватися ними - суцільне задоволення.
 

Матеріал на правах реклами

 
Коментарі (0)